31.03.2008

Kasvetli bir hafta sonu

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Marina'ya, Talya'nın karaya alınması ile ilgili başvuru yaptım. Fakat öyle kalabalık ki, ancak tahmini olarak 1 ay sonrasına gün verdiler. Tahmini olarak derken, gerçekten bilmiyorlar. - Taner bey tahminen, Nisan sonu gibi sizi karaya alabiliriz. dediler. Ne yapalım, acelem yok zaten. Geç olursa daha iyi, altındaki zehirli boya daha uzun süre dayanır.
Bu sene International'in özel bir pervane zehirlisini de aldım. Geçen sene pervanede oluşan kekamozlar yüzünden neredeyse 2 knota yakın hız kaybetmiştim. Bakalım bu zehirli işe yarayacak mı ?
Teknenin gövdesindeki zehirlinin performansıda bana göre iyiydi. Onun için aynı boyayı kullanmaya karar verdim. Egeyat Sedat bey ile konuştuğumda Moravia marka boya kullandığını söyledi. Bende Kalamış Marin'den iki galon zehirli boyamı aldım. Şimdi marinadan karaya çekilmek için haber bekliyorum.
Bu hafta Cumartesi günü TALYA'daydım. O gün de yeğenim Alp'in doğum günüydü. Tam yola çıkmak için hazırlık yapıyordum ki bir telefon geldi. Eşim, Alp'in kolunu kırdığını ve acil hastahaneye gittiklerini söyledi. Bende apar topar tekneyi toplayıp, geri döndüm. Küçük Alp'cik, doğum gününde ameliyat oldu. Ameliyata giderken bile, - Doğum günümü kutlayacak mıyız ? diye soruyordu. Tabii ki taburcu olduktan sonra doğum gününü kutladık.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun. Ben sol kolumu 3 kez kırdım. İlginç bir hikayedir. Bir ara anlatırım.

Hakan Erim

Adsız dedi ki...

Taner bey,

Cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur yegeniniz.

Ozgur Dogu