21.01.2010

Güncellemeler

TALYA'yı alalı 3 yıl oldu. Tabii blogu yazmaya başlayalı da... Bu 3 yıl boyunca mümkün olduğunca her hafta blogu güncelledim. Ama artık konuların kendilerini tekrar etmesinden çekiniyorum. Fakat kaçınılmaz olarak durum böyle oluyor. Bu yüzden eskisi kadar sıklıkla güncelleme yapamıyorum. Yani her hafta Burgaz'a gittik yemek yedik geldik ya da Fenerbahçe-Midilli-Ayvalık yaptık yazılarının, tekrarlandığı için sıkıcı olacağını düşünüyorum. Ayrıca bizim blog 3 yıl önce başladığında yelken ile ilgili internette yazı bulmak hakikaten zor işti. Şimdi yelken anılarını yazanlar oldukça çoğaldı. Artık farklı hikayelere kolaylıkla ulaşmak mümkün. Bu yüzden artık blogu haftalık olarak değil de daha uzun periyotlarda önemli ve farklı konular oldukça güncelleyeceğim. Önemli tamir ve bakım konuları, pratik denizcilik bilgileri videoları, uzun ve farklı rotalara yapılacak yolculuklar, diğer yelkenci dostlarla yapılan geziler yine blogumuzun konuları olacak. Tek fark, haftalık yerine biraz daha uzun periyotlu yapılacak güncellemeler. Farklı düşünceleri ve yorumları olanlar aşağıdaki "yorum" bölümünü tıklayarak düşüncelerini paylaşabilirler.

2 yorum:

suat erce dedi ki...

Sanki eski konsepti arayacagız gibi.Ara ara acip "TALYA" nereye gitmis,Taner'ler ne yemis,nerde yemis diye bakiyor,beraber yasiyorduk.Belki yorduk ?
Gene merakla takip ediyoruz.Sevgiler.
Dr.Dt.Suat Erce

Taner dedi ki...

Suat bey yorumunuz için öncelikle çok teşekkürler.
Eğer yaptığımız enteresan işler sık olursa yine haftada bir veya iki yazı çıkar bloga.
Mesela bu hafta İzmir'e, İzmir'li yelkencilerle tanışmaya gidiyoruz. Muhtemelen oradan yazacak birşeyler veya görsel malzemeler çıkar.

Selamlar,
TANER