21.07.2007

Çok Mutlu Haber

Talya, ben ve ailem için çok önemli olan marina değiştirme işlemi, 1 yıl beklemeden sonra nihayet gerçekleşti. Bu benim için gerçekten çok önemli. Aşağıda sıralayacağım bir dolu sebepden dolayı Ataköy marina'da olmak bana çok mutsuzluk veriyordu. Çok sevgili dostum Cengiz Göl'ün bana bu konuda çok yardımcı olması ile, geçen hafta nihayet Fenerbahçe F6 pontona Talya kıçtan kara oldu.
Bence buradaki sosyal ortam şahane, ikincisi benim gibi Anadolu yakasında oturan bir adamın, istediği zaman pratik olarak teknesine ulaşamaması korkunç birşey. Her denize çıktığımda ilk olarak alargadaki gemilerin arasında dolaşmak da hiç hoş değil. Burgaz adaya gitmek istediğinizde 10 mil gidiş 10 mil de dönüş yapmak gerçekten yıpratıcı. Birde insanların kişisel olarak hissettikleri var tabii. Ben gittiğimden beri Ataköy Marina'ya ısınamadım.
Neyse artık buradayım çok şükür. Tekrar sevgili komşum, Bengül teknesi reisi Cengiz Göl'e yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Yarın sabah erkenden oyumu attıktan sonra ilk işim tekneme gitmek olacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

taner cim tatildeydim geldim vemübtelası oldugum siteye girip yazılarını okumaya başladım.sen nasıl tatildeyken talyayı özlüyorsan bizim mercanımız olmadıgı için bizde senin siteni okuyarak özlem gideriyoruz.kalamış marinaya alarga olmana cok sevindim.

ENGİN REİS